Conferinţa PMU Est-Europeana 2018

14-15 Octombrie 2018, Bucureşti

De ce să participi? De ce să fii sponsor?
FIŢI ALĂTURI DE NOI ÎNTR-O EXPERIENŢĂ UNICĂ!

PREZENTARE

Conferinţa PMU Est-Europeană 2018 va avea loc duminică, 14 octombrie şi luni, 15 octombrie în Bucureşti, România. Conferinţa PMU Est-Europeană se va desfăşura în elegantul Hotel Intercontinental ce se află în inima Bucureştiului, la chiar 5 minute de centru istoric al oraşului.

Conferinţa PMU Est-Europeană 2018 este un eveniment internaţional organizat atât pentru profesionişti, cât şi pentru începători, independent de ce brand folosesc în procedurilor lor. Această conferinţă vă oferă oportunitatea unică de a învăţă despre cele mai noi tehnici, despre ultimele tehnologii din domeniu şi de a primi sfaturi de la unii din cei mai buni artişti dermopigmentişti ce sunt mereu la curent cu cele mai inovative metode: hiperealist, naturaleţe şi design; aceste 3 principii stau la baza excelenţei în micropigmentare.

Conferinţa PMU Est-Europeană va primi pe scenă cei mai buni profesionisti, va găzdui prezentări LIVE si demonstraţii LIVE în cadrul cărora veţi învăţa cele mai bune şi noi tehnici de dermopigmentare, mai precis proceduri pentru sprâncene, micropigmentare scalp, îndepărtare tatuaj fără laser, micropigmentare buze, pigmentologie şi micropigmentare medicală. De asemenea, vă pregătim o seară specială: Gala Dinner.

Aceste două zile sunt dedicate tuturor celor ce sunt interesaţi să înveţe mai multe despre procedurile profesioniste de dermopigmentare, astfel că vă aşteptăm fie că sunteţi profesionişti sau începători. Această conferinţă este o oportunitate unică de a învăţa noţiuni noi şi de a dezvolta noi practici în domeniul micropigmentării.

10 profesionişti din întreaga lume vă aşteaptă să participaţi la această conferinţă, pentru a vă împărtăşi cele mai noi şi inovative tehnici de dermopigmentare!

Cadouri pentru fiecare participant!

Conferinţa PMU Est-Europeană este ideală pentru a învăţa lucruri noi, dar de asemenea, reprezintă o ocazie perfectă pentru a cunoaşte profesionişti din întreaga lume. Vor exista şi momente relaxante precum Gala Dinner unde vă veţi putea bucura de muzică bună, artişti talentaţi, dj, show-uri şi tombole.

Locurile sunt limitate!

FIŢI ALĂTURI DE NOI ÎNTR-O EXPERIENŢĂ UNICĂ!

Limba principală folosită în cadrul conferinţei va fi limba engleză, cu traducere în limba română. Traducerea poate fi efectuată şi în alte limbi în funcţie de numărul de oameni de fiecare naționalitate care vor participa.

Important:

Nu asigurăm cazarea!

Vă sugerăm să vă căutaţi cazare în aproprierea hotelului în care se va desfăşura evenimentul. Cele mai apropiate hoteluri de eveniment sunt: Ramada, Novotel, Grand Hotel Continental etc.

Dacă doriţi cazare chiar în Hotelul Intercontinental puteţi beneficia de 10% discount prin participarea la Conferinţa PMU Est-Europeană. Pentru a beneficia de acest discount ne puteţi trimite un e-mail laoffice@pmuevents.ro cu subiectul “Rezervare camera conferinţă” pentru a vă rezerva un loc în hotel. Dacă doriţi şi alte informaţii ne puteţi contacta pe aceaşi adresă de e-mail. Rezervările se vor face până pe data de 1 septembrie 2018.

 

INFORMAŢII UTILE!

Pana cand se pot face inregistrarile?
Se pot face pana la 1 Octombrie, inclusiv. Daca perioada de inregistrare a expirat si totusi vrei sa participi, te rugam sa ne trimiti un email la adresa de email office@pmuevents.ro si vom incerca sa iti gasim un loc, in functie de disponibilitati.

Până când îmi pot anula înregistrarea?
Dacă nu reușiți să participați la Conferința PMU Europa de Est, un coleg vă poate lua locul, cu condiția să aiba detaliile dvs. de înregistrare.
Dacă doriți să vă anulați înregistrarea, trebuie să țineți cont de următoarele: Rezervările pot fi anulate gratuit cu până la 3 luni înainte de începerea conferinței.
În cazul în care o anulare este primită de la 3 la 2 luni înainte de începerea conferinței, Conferința UMP Europa de Est are dreptul de a percepe 20% din prețul total al rezervării. În cazul în care se primește o anulare de la 2 la 1 lună înainte de începerea conferinței, Conferința UMP Europa de Est are dreptul de a percepe 45% din prețul total al rezervării. În cazul în care o anulare este primită de la 1 lună la 15 zile înainte de începerea conferinței, Conferința UMP Europa de Est are dreptul de a percepe 80% din prețul total al rezervării. În cazul în care se primește o anulare în termen de 15 zile înainte de începerea conferinței,
Conferința PMU Est-Europeană are dreptul să perceapă 100% din prețul total al rezervării. În orice caz, trebuie să confirmați anularea în scris prin trimiterea unui e-mail la: office@pmuevents.ro

Cina de gală
Participarea la cina de gală este destinată exclusiv participanților la Conferința PMU East Europeana, adică puteți să participati la cina de gală doar daca vă
înregistrați la conferință. Există doar 100 de locuri disponibile și dacă veniți însoțiți, însoțitorul trebuie să plătească. Taxă suplimentară de participare: 105 EUR.

Voi primi un certificat?
În calitate de tehnician dermopigmentist, este important să fiti la curent cu tot ce este nou, pentru a putea oferi cele mai bune servicii si a vă permite să dovediți clienților că știți totul despre cele mai recente evoluții și tehnici din acest sector. Pentru aceasta va vom acorda un certificat de participare la PMU East Europe
Conference. Certificatul va recunoaste participarea dvs la specializarile de dermopigmentare prezentate in cadrul conferintei, va adauga un plus activitatii dvs. si va spori increderea clientilor!

Aveti nevoie de datele mele personale pentru inregistrare?
Biletul este personal și pe numele dvs. și nu poate fi transmis altor persoane fără notificarea prealabilă scrisă a dvs, catre PMU East Europe Conference. Vă rugăm
să completați datele personale cât mai complet posibil. Datele dvs vor fi folosite strict pentru eliberarea biletului de particpare. Intrarea se va face pe baza biletului pe care îl veți primi ulterior.

Trebuie sa printez biletul?
Da! După efectuarea platii veți primi un bilet de intrare personalizat pe adresa de e-mail cu care v-ați înscris. Este necesar să imprimați documentul și să îl luați cu
dvs. Vă rugăm să vă asigurați că biletul indică informațiile de rezervare corecte, dacă nu va rugam sa ne contactați la adresa: office@pmuevents.ro

Unde ma pot caza?
Evenimentul de două zile va avea loc la Hotelul Intercontinental din centrul orașului București. Puteți face o rezervare la Intercontinental Hotel și veți beneficia de o reducere de 10% la Intercontinental Hotel, dacă ne scrieti un email la office@pmuevents.ro. Există o mulțime de hoteluri în imediata vecinătate, cum ar fi Grand Hotel Continental, Novotel Hotel, Hilton Hotel, Z Hotel, K + K Hotel, Ramada Hotel, Capitol Hotel etc. Căutați alte hoteluri pe www.booking.com sau http://www.bucurestihoteluri.ro.

ÎNREGISTRARE

De ce să participi?

1. Te informezi - Ai şansa să înveţi cele mai noi şi inovative tehnici din domeniul dermopigmentării (diverse proceduri pentru micropigmentare sprâncene, micropigmentare scalp, înlăturare de tatuaj fără laser, micropigmentare buze, pigmentologie şi micropigmentare paramedicală) de la cei mai buni şi experimentaţi traineri internaţionali, toţi cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul lor de activitate.

2. Oportunităţi de networking - Vei fi la current cu ultimele noutăţi din domeniu dermopigmentări şi vei avea ocazia să intri în contact cu traineri, experţi şi persoane 100% pasionate de domeniul micropigmentării. Astfel poţi cere sfaturi şi poţi primi informaţii esenţiale ce te pot ajuta în cariera ta de dermopigmentist.

3. Oportunităţi de colaborare – Vei avea ocazia să întâlneşti zeci de oameni din domeniul micropigmentării, ceea ce reprezintă o şansă de neratat pentru crearea unor posibile parteneriate şi colaborări. De asemenea, poţi afla cele mai bune recomandări despre ce produse merită şi trebuie folosite în timpul procedurilor de micropigmentare.

De ce să fi sponsor?

1. Construieşti brand awarness în rândul potenţialilor clienţi la nivel naţional, dar şi internaţional, astfel te departajezi de competiţie. Vei fi promovat ca sponsor al evenimentului pe toate canalele noastre de social media, dar şi pe site.

2. Întâlnieşti potenţiali clienţi naţionali şi internaţionali şi poţi dialoga cu aceştia. Astfel afli direct de la sursă detalii despre nevoile pieţei şi ce poţi face tu pentru a le întâmpina cerinţele. În cadrul evenimentului vei întâlni o diversitate mare de oameni, astfel reuşind să-ţi testezi produsul şi să vezi unde se potriveşte mai bine.

3. Îţi poţi expune beneficiile produselor şi serviciilor pe care le oferi. Sponsorizând evenimentul nostru vei fi expus la sute de oameni ce îţi pot testa produsul pe loc şi ce pot lua decizii care îţi vor ajuta afacerea pe termen lung. Fie că faci mici cadouri, oferi mostre sau chiar produse, participanţii te vor ţine minte! Astfel ai ocazia să ieşi în evidenţă şi să câştigi noi cumpărători.

4. Te pregăteşti pentru viitor – poţi primi feedback despre afacerea ta direct dn partea potenţialilor clienţi.

14-15 Oct

2018

Bucuresti

RO

+150

Participanți

9

Speakeri

PROGRAM

PROGRAM

Duminica, 14 octombrie 2018

08:30 - 08:45 Înregistrare şi pauza de cafea

08:45 - 09:00 Introducere - de organizatori

09:00 - 11:00 Pigmentologie - Un must-have în PMU - Ana Maria Mărgineanu

11:00 - 13:00 DS Paradise Shine Lips - Dolores Srok

13:00 - 14:00 Pauza de prânz

14:00 - 16:00 Tehnica Tattoo Removal – Linda Paradis

16:00 - 16:15 Pauză de cafea

16:15 - 18:00 AmazINK Areola - Sylwia Dobrowolska & Sylwia Nawrota

18:00 – 18.30 Rezumat/Sesiune foto/Timpul pentru Selfie-uri

20:00 - 23:00 Gala Dinner

Luni, 15 octombrie

08:30 – 09:00 Pauză de dimineaţă

09:00 - 11:00 Tehnica Fusion pentru Sprâncene - Elena Copăceanu

11.00 - 13:00 Powder Eyebrows - Nataliya Yeremenko

13:00 - 14:00 Pauză de prânz

14:00 - 16:00 Micropigmentare scalp – Adi Schendel

16:00 – 18.00 Sprâncene de bărbaţi –Jenya Denizery

18.00 - 18:30 Pauză de cafea

18:30 – 20.00 EyeShadow – Lifting Effect – Natalia Datsiuk

INREGISTRARE

TAXA DE PARTICIPARE

690€

Include:

Participarea la conferinţă, prânz, pauze de cafea, gustări, gala dinner, un certificat de participare şi un goodie bag!

Notă:

Nu este posibilă achiziţionarea unui bilet de o zi!

Daca veniti insotiti la gala dinner, insotitorul trebuie sa plateasca. Taxa aditionala de 105 euro.

CONTACT

Telefon: +40 769 466 700

E-mail: office@pmuevents.ro

ÎNREGISTRARE ONLINE
Numele și prenumele (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon
Alte observatii

SPONSORI

PARTENERI

Hotel Intercontinental
Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051
Detalii locatie ⇒


Contact

Telefon: +40 769 466 700

E-mail: office@pmuevents.ro

Opţiuni cazare:
Hotel Intercontinental; 
Novotel; 
Ramada; 
Grand Hotel Continental;