Conferinţa PMU Est-Europeană 2019

2 - 4 noiembrie 2019, Bucureşti

De ce să participi? De ce să fii sponsor?
FIŢI ALĂTURI DE NOI ÎNTR-O EXPERIENŢĂ UNICĂ!

PREZENTARE

Conferinţa PMU Est-Europeană 2019, a doua editie, va avea in datele de 2, 3 si 4 noiembrie 2019, în Bucureşti, România. Conferinţa PMU Est-Europeană se va desfăşura în elegantul Hotel Intercontinental ce se află în inima Bucureştiului, la chiar 5 minute de centru istoric al oraşului.

Conferinţa PMU Est-Europeană 2019 este un eveniment internaţional organizat atât pentru profesionişti, cât şi pentru începători, independent de ce brand folosesc în procedurilor lor. Această conferinţă vă oferă oportunitatea unică de a învăţă despre cele mai noi tehnici, despre ultimele tehnologii din domeniu şi de a primi sfaturi de la unii din cei mai buni artişti dermopigmentişti ce sunt mereu la curent cu cele mai inovative metode: hiperealist, naturaleţe şi design; aceste 3 principii stau la baza excelenţei în micropigmentare.

Conferinţa PMU Est-Europeană va primi pe scenă cei mai buni profesionisti, va găzdui prezentări LIVE si demonstraţii LIVE în cadrul cărora veţi învăţa cele mai bune şi noi tehnici de dermopigmentare, mai precis proceduri pentru sprâncene, micropigmentare scalp, îndepărtare tatuaj cu si fără laser, micropigmentare buze, pigmentologie, micropigmentare medical, marketing… De asemenea, vă pregătim o seară specială: Gala Dinner, ce va avea loc in seara zilei de 3 noiembrie 2019.

Aceste trei zile sunt dedicate tuturor celor ce sunt interesaţi să înveţe mai multe despre procedurile profesioniste de dermopigmentare, astfel că vă aşteptăm fie că sunteţi profesionişti sau începători. Această conferinţă este o oportunitate unică de a învăţa noţiuni noi şi de a dezvolta noi practici în domeniul micropigmentării.

18 profesionişti din întreaga lume vă aşteaptă să participaţi la această conferinţă, pentru a vă împărtăşi cele mai noi şi inovative tehnici de dermopigmentare!

Cadouri pentru fiecare participant!

Conferinţa PMU Est-Europeană este ideală pentru a învăţa lucruri noi, dar de asemenea, reprezintă o ocazie perfectă pentru a cunoaşte profesionişti din întreaga lume. Vor exista şi momente relaxante precum Gala Dinner unde vă veţi putea bucura de muzică bună, artişti talentaţi, dj, show-uri şi tombole.

Locurile sunt limitate!

FIŢI ALĂTURI DE NOI ÎNTR-O EXPERIENŢĂ UNICĂ!

Limba principală folosită în cadrul conferinţei va fi limba engleză, cu traducere în limba română. Traducerea poate fi efectuată şi în alte limbi în funcţie de numărul de oameni de fiecare naționalitate care vor participa.


CAMPIONAT – COMPETITIE

Devino CAMPOINUL Conferintei Est Europene!! Poti castiga premii uimitoare!!

ACCEPTA PROVOCAREA si devino CAMPIONUL uneia dintre categorii!

Invitam toti tehnicienii, indiferent de vechimea pe care o au in dermopigmentare si indifferent de ce brand folosesc, sa participe la COMPETITIA organizata in cadrul PMU East European Conference!!

Campionatul va avea loc in data de 3 noiembrie 2019, cu incepere de la ora 15:00, pana la ora 18:00 si se va desfasura pe latex. Fiecare participant va primi cate un latex pentru fiecare procedura aleasa si nu sunt admise alte semene in afara de tehnica specificata. Consumabilele necesare, precum si aparatul de dermopigmentare trebuie aduse de fiecare concurent.

Pretul de inregistrare este de 70 euro/categorie.

CATEGORII CAMPIONAT

INCEPATORI

Ombre/Powder Method

Strokes Method

Lips Method

AVANSATI

Ombre/Powder Method

Strokes Method

Lips Method

Castigatorii vor fi anuntati in timpul Cinei de Gala (Gala Dinner).

Regulile campionatului

 1. Fiecare participant va folosi propriul echipament precum: dispozitive (aparate) de dermopigmentare, pigmenți și ace, sau instrumente de microblading. Sunt permise creioanele și lentilele de mărire.
 2. Fiecare participant din toate categoriile va lucra pe latex!
 3. In momentul inscrierii trebuie trimis un e-mail, la adresa de email office@pmuevents.ro, care sa contina:
  • Document de identificare,
  • Diplomă sau certificat de absolvire a învățământului profesional în dermopigmentare, sau microblading;
  • Certificate pentru echipamentele și consumabilele (ace, pigmenți), care vor fi folosite în timpul campionatului.
 4. Trebuie să luați cu dvs. instrumente, aparatele, pigmentii, ace și alte consumabile.
 5. Timp necesar pentru fiecare procedura – o ora si 30 de minute
 6. Participantul trebuie să aibă haine cosmetice, bonetă, mănusi și să păstreze locul de muncă curat și ordonat.

Curatati locul de munca dupa procedura. Toate consumabilele trebuie să fie aruncat în gunoi. Utilizați uneltele de unică folosință, ace sterile / lame sterile;

Organizatorul va asigura:

 • spatiul pentru procedura;
 • scaun;
 • latex;
 • șervețele cosmetice.

Participanții la campionat trebuie sa asigure:

 • dispositive personale, aparate si/sau ustensile microblading;
 • Ace de unică folosință/cartușe, pigmenți, lame;
 • Capace/Inele de unică folosință;
 • creioane, perii, etc .
 • Boneta;
 • Mănuși de unică folosintă;
 • haine cosmetice;

Pentru a vă rezerva locul, trebuie să vă inscrieti trimitând un email la adresa office@pmuevents.ro si să solicitati formularul de inscriere, apoi să completați formularul. Completând acest formular, sunteți de acord cu termenii și condițiile pentru Campionatul PMU.

Câștigătorii vor fi premiati cu diverse diplome, trofee, premii speciale și cadouri!

Toți participanții vor fi premiați prin certificate de participare și cadouri.


Important:

Nu asigurăm cazarea, decat daca este inclusa in pachet!

Vă sugerăm să vă căutaţi cazare în aproprierea hotelului în care se va desfăşura evenimentul. Cele mai apropiate hoteluri de eveniment sunt: Ramada, Novotel, Grand Hotel Continental etc.

Dacă pachetul dvs. nu include cazarea si doriţi cazare chiar în Hotelul Intercontinental puteţi beneficia de 10% discount prin participarea la Conferinţa PMU Est-Europeană. Pentru a beneficia de acest discount ne puteţi trimite un e-mail la office@pmuevents.ro cu subiectul “Rezervare camera conferinţă” pentru a vă rezerva un loc în hotel. Dacă doriţi şi alte informaţii ne puteţi contacta pe aceaşi adresă de e-mail. Rezervările se vor face până pe data de 30 septembrie 2019.

 

INFORMAŢII UTILE!

Pana cand se pot face inregistrarile?
Se pot face pana la 1 Octombrie 2019, inclusiv. Daca perioada de inregistrare a expirat si totusi vrei sa participi, te rugam sa ne trimiti un email la adresa de email office@pmuevents.ro si vom incerca sa iti gasim un loc, in functie de disponibilitati.

Până când îmi pot anula înregistrarea?
Dacă nu reușiți să participați la Conferința PMU Est Europeana, un coleg vă poate lua locul, cu condiția să aiba detaliile dvs. de înregistrare.
Dacă doriți să vă anulați înregistrarea, trebuie să țineți cont de următoarele: Rezervările pot fi anulate gratuit cu până la 3 luni înainte de începerea conferinței.
În cazul în care o anulare este primită de la 3 la 2 luni înainte de începerea conferinței, Conferința PMU Est Europeana, are dreptul de a percepe 20% din prețul total al rezervării. În cazul în care se primește o anulare de la 2 la 1 lună înainte de începerea conferinței, Conferința PMU Est Europeana, are dreptul de a percepe 45% din prețul total al rezervării. În cazul în care o anulare este primită de la 1 lună la 15 zile înainte de începerea conferinței, Conferința PMU Est Europeana, are dreptul de a percepe 80% din prețul total al rezervării. În cazul în care se primește o anulare în termen de 15 zile înainte de începerea conferinței,
Conferința PMU Est-Europeană are dreptul să perceapă 100% din prețul total al rezervării. În orice caz, trebuie să confirmați anularea în scris prin trimiterea unui e-mail la: office@pmuevents.ro

Cina de gală
Participarea la cina de gală este destinată exclusiv participanților la Conferința PMU East Europeana, adică puteți să participati la cina de gală doar daca vă
înregistrați la conferință. Există doar 100 de locuri disponibile și dacă veniți însoțiți, însoțitorul trebuie să plătească. Taxă suplimentară de participare: 95 EUR.

Voi primi un certificat?

În calitate de tehnician dermopigmentist, este important să fiti la curent cu tot ce este nou, pentru a putea oferi cele mai bune servicii si a vă permite să dovediți clienților că știți totul despre cele mai recente evoluții și tehnici din acest sector. Pentru aceasta va vom acorda un certificat de participare la PMU East Europe Conference. Certificatul va recunoaste participarea dvs la specializarile de dermopigmentare prezentate in cadrul conferintei, va adauga un plus activitatii dvs. si va spori increderea clientilor!
Mai mult, toti cei care vor participa la unul dintre Master Class-urile din data de 5 noiembrie 2019, vor primi certificate de la trainerul ales, care atesta specializarea aleasa.

Aveti nevoie de datele mele personale pentru inregistrare?
Biletul este personal și pe numele dvs. și nu poate fi transmis altor persoane fără notificarea prealabilă scrisă a dvs, catre PMU East European Conference. Vă rugăm să completați datele personale cât mai complet posibil. Datele dvs vor fi folosite strict pentru eliberarea biletului de particpare. Intrarea se va face pe baza biletului pe care îl veți primi ulterior.

Trebuie sa printez biletul?
Da! După efectuarea platii veți primi un bilet de intrare personalizat pe adresa de e-mail cu care v-ați înscris. Este necesar să imprimați documentul și să îl luați cu dvs. Vă rugăm să vă asigurați că biletul indică informațiile de rezervare corecte, dacă nu va rugam sa ne contactați la adresa: office@pmuevents.ro

Unde ma pot caza?
Evenimentul de trei zile va avea loc la Hotelul Intercontinental din centrul orașului București. Dacă pachetul dvs. nu include cazarea, puteți face o rezervare la Intercontinental Hotel și veți beneficia de o reducere de 10% la Intercontinental Hotel, dacă ne scrieti un email la office@pmuevents.ro. Există o mulțime de hoteluri în imediata vecinătate, cum ar fi Grand Hotel Continental, Novotel Hotel, Hilton Hotel, Z Hotel, K + K Hotel, Ramada Hotel, Capitol Hotel etc. Căutați alte hoteluri pe www.booking.com sau http://www.bucurestihoteluri.ro.

ÎNREGISTRARE

De ce să participi?

1. Te informezi - Ai şansa să înveţi cele mai noi şi inovative tehnici din domeniul dermopigmentării (diverse proceduri pentru micropigmentare sprâncene, micropigmentare scalp, înlăturare de tatuaj cu si fără laser, micropigmentare buze, pigmentologie şi micropigmentare paramedicală) de la cei mai buni şi experimentaţi traineri internaţionali, toţi cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul lor de activitate.

2. Oportunităţi de networking - Vei fi la current cu ultimele noutăţi din domeniu dermopigmentări şi vei avea ocazia să intri în contact cu traineri, experţi şi persoane 100% pasionate de domeniul micropigmentării. Astfel poţi cere sfaturi şi poţi primi informaţii esenţiale ce te pot ajuta în cariera ta de dermopigmentist.

3. Oportunităţi de colaborare – Vei avea ocazia să întâlneşti zeci de oameni din domeniul micropigmentării, ceea ce reprezintă o şansă de neratat pentru crearea unor posibile parteneriate şi colaborări. De asemenea, poţi afla cele mai bune recomandări despre ce produse merită şi trebuie folosite în timpul procedurilor de micropigmentare.

De ce să fi sponsor?

1. Construieşti brand awarness în rândul potenţialilor clienţi la nivel naţional, dar şi internaţional, astfel te departajezi de competiţie. Vei fi promovat ca sponsor al evenimentului pe toate canalele noastre de social media, dar şi pe site.

2. Întâlnieşti potenţiali clienţi naţionali şi internaţionali şi poţi dialoga cu aceştia. Astfel afli direct de la sursă detalii despre nevoile pieţei şi ce poţi face tu pentru a le întâmpina cerinţele. În cadrul evenimentului vei întâlni o diversitate mare de oameni, astfel reuşind să-ţi testezi produsul şi să vezi unde se potriveşte mai bine.

3. Îţi poţi expune beneficiile produselor şi serviciilor pe care le oferi. Sponsorizând evenimentul nostru vei fi expus la sute de oameni ce îţi pot testa produsul pe loc şi ce pot lua decizii care îţi vor ajuta afacerea pe termen lung. Fie că faci mici cadouri, oferi mostre sau chiar produse, participanţii te vor ţine minte! Astfel ai ocazia să ieşi în evidenţă şi să câştigi noi cumpărători.

4. Te pregăteşti pentru viitor – poţi primi feedback despre afacerea ta direct dn partea potenţialilor clienţi.

2 - 4 noiembrie

2019

Bucuresti

RO

+150

Participanți

18

Speakeri

PROGRAM

PROGRAM

Sambata, 2 noiembrie 2019

08:30 - 08:45      Înregistrare şi pauza de cafea
08:45 - 09:00      Introducere - deschiderea evenimentului
09:00 - 10:30      Adi Schendel – Micropigmentare Scalp
10:30 - 12:00      Yulia Demidova – Pigmentologie
12:00 - 13:00      Pauza de prânz
13:00 - 14:30      Anna Spiewak – Sprancene Powder
14.30 - 16.00      Lorena Oberg – Laser removal
16:00 - 16:15      Pauză de cafea
16:15 - 17:45      Trang Nguen – Venus Lips
17:45 - 19.00      Alan Spadone - Marketing in PMU

Duminica, 3 noiembrie 2019

08:30 - 09:00      Pauză de dimineaţă
09:00 - 09:35      Alina Delcaru – Powder Eyebrows
09:35 - 10:10      Larisa Tanase – Happy Eyebrows
10:10 - 10:45      Diana Gulan – Delicate Lips
10:45 - 11:20      Eliza Nae – Reinvented Eyebrows – Hairstrokes si Shading
11:20 - 11:50      Elena Copaceanu – Natural Hairstrokes
12:00 - 13:00      Pauză de prânz
13:00 - 14:00      Lavinia Pop – Pygmentology
14.00 - 15:00      Maraton Demonstratii
15:00 - 15.15      Pauză de cafea
15.00 - 18:00      CONCURS - COMPETITIE
20:00 - 23:00      Gala Dinner – Decernarea premiilor

Luni, 4 noiembrie 2019

08:30 - 09.00      Pauză de dimineaţă
09:00 - 10:30      Jenia Denizeri – Plasma Technology
10:30 - 12:00      Linda Paradis – Tattoo Removal
12:00 - 13:00      Pauza de prânz
13:00 - 14:30      Dora Hollos - Hairstrokes
14.30 - 16.00      Toni Belfatto – Psychological Dermopigmentation
16:00 - 16:15      Pauză de cafea
16:15 - 17:45      Jurgita Jasiunaite – J Brows Microblading
17:45 - 19.00      Verika Blasko – Shaded Eyeliner
19:00 - 19:30      Sedinta foto si inmananrea certificatelor si trofeelor pe scena PMU East European Conference

INREGISTRARE

PACHETE

  Toate tipurile de pachete includ: Participarea la conferinţă, prânz, pauze de cafea, gustări, un certificat de participare şi un goodie bag!

  Daca veniti insotiti la gala dinner, insotitorul trebuie sa plateasca taxa aditionala de 95 euro.

  • Include:

   • Participarea la trei zile de conferinta
   • Pauze de cafea
   • Pranz
   • Discount la produse
   • Certificat
   • Goodie Bag
  • Include:

   • Participarea la trei zile de conferinta
   • Pauze de cafea
   • Pranz
   • Discount la produse
   • Certificat
   • Goodie Bag
   • Galla Dinner
   • Campionat – 2 tehnici alese
  • Include:

   • Participarea la trei zile de conferinta
   • Pauze de cafea
   • Pranz
   • Discount la produse
   • Certificat
   • Goodie Bag
   • Galla Dinner
   • Campionat – 2 tehnici alese
   • Cazare – 1 noiembrie - 4 noiembrie
  • Include:

   • Participarea la trei zile de conferinta
   • Pauze de cafea
   • Pranz
   • Discount la produse
   • Certificat
   • Goodie Bag
   • Galla Dinner
   • Campionat – 2 tehnici alese
   • Cazare – 1 noiembrie - 4 noiembrie
   • UN Master Class la alegere

   Master Class-urile vor avea loc simultan in data de 5 noiembrie 2019 intre orele 10:00 si 16:00.
   Master Class-uril disponibile:
   1. Toni Belfatto – Sprancene Hiper Realistice (Masculine si Feminine)
   2. Trang Nguyen – Buze
   3. Yulia Demidova – Pigmentologie/Colorimetrie
   4. Verica Blasko – Eyeliner
   5. Jurgita Jasiunaite – Strokes

CONTACT

Telefon: +40 769 466 700

E-mail: office@pmuevents.ro

ÎNREGISTRARE ONLINE
Numele și prenumele (obligatoriu)
Adresa de email (obligatoriu)
Telefon
Alte observatii

PARTENERI

Hotel Intercontinental
Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051
Detalii locatie ⇒


Contact

Telefon: +40 769 466 700

E-mail: office@pmuevents.ro

Opţiuni cazare:
Hotel Intercontinental; 
Novotel; 
Ramada; 
Grand Hotel Continental;