Adi Schendel

Adi Schendel
Distribuie

Adi Schendel este tehnician micropigmentare, specialist micropigmentare scalp și proprietar al academiei Adi Schendel, Rishon Letsion din Israel. Artist dermopigmentist în ultimii cincisprezece ani, declară că : “Arta a fost cu siguranță în rădăcinile mele. Machiajul permanent și micropigmentarea scalpului sunt mai mult decât o expresie pentru artă, meseria mea, este și șansa de a ajunge la oameni, de a învăța despre ei și de a experimenta mai multe arome pe care le oferă viața.”

Adi Schendel, artistul în micropigmentare, a avut apariţii în nenumărate evenimente internaționale, în expoziții și a susținut cursuri de masterat în întreaga lume și acceptă studenți care vin din țări diferite în Israel pentru a învăța micropigmentarea scalpului. Adi Schendel este un adevărat pionier când vine vorba de domeniul machiajului semipermanent și micropigmentare scalp. Adi continuă să se perfecționeze și este condus de o lipsă totală de compromis atunci când vine vorba de calitate și acuratețe.

Precizia artistică combinată cu atitudinea relaxată îi permite să se bucure în repetate rânduri de clienți fericiți, când vine vorba de procedura de micropigmentare a scalpului, precum și de machiajul permanent sau procedur de microblading. Când vine vorba de machiajul semipermanent Academia Adi Schendel este considerată o sursă principală de cunoștințe profesionale și de stăpânire a tehnicilor de machiaj semipermanent, micropigmentarea scalpului și microblading.

Academia Adi Schendel pentru machiaj permanent și micropigmentare scalp este condusă de Adi însuși, efortul său pentru perfecțiune, viziunea sa și varietatea de tehnici pe care le oferă clienților și studenților săi sunt dincolo de studiile în curs de desfășurare. Absolvenții academiei își construiesc o reputație profesională solidă, bazată pe nivelul de cunoștințe dobândit la academie.