Alina Delcaru

Alina Delcaru
Distribuie

La 29 de ani, Alina Delcaru este un stilist de micropigmentare, care conduce o clinica de infrumusetare specializata de servicii estetice semipermanente si pe estetica ochilor. Sub brandul sau gazduieste si o gama proprie de produse profesionale si este distribuitor unic in Romania pentru alte game de produse profesionale apreciate la nivel international.

Stilist dermopigmentist si trainer in cadrul Academiei The Lash Room, puteti benefica de experianta ei si va puteti specializa in tehnici moderne de micropigmentare.

Preda arta dermopigmentarii in mai multe tari si a influentat domeniul prin viziunea sa inovatoare asupra aspectului sprancenelor.

Tehnica powder in stilul promovat de Alina Delcaru, se caracterizeaza prin luminozitatea oferita in capul sprancenei, contur difuz si printr-un degrade spectaculos de intensitate, care are scopul de a oferi iluzia vizuala a unei sprancene naturale.

Filozofia sa este ca luxul suprem in zona de business este sinceritatea, care devine o strategie atunci cand vinzi un produs/serviciu atat de bun incat nu ai nevoie de marketing.

Alina Delcaru se declara un stilist care crede in frumuseste ca intr-un soi de terapie menita sa ne hraneasca spiritul.

“Munca depusa este cea care da masura valorii unui specialist, iar eu sunt un om care are ca pasiune propriul domeniu de activitate, lucru care imi da o mare putere de munca.

Mi-am format un set de principii si am dat personalitate muncii mele, astfel incat ea sa se modeleze dupa mine si sa realizez totul in stil propriu.

Cand faci acest lucru descoperi ca incepi sa inspiri la randul tau, sa dobandesti adepti ai stilului pe care l-ai creat, asadar am ales sa dau mai departe ceea ce stiu celor interesati de arta mea.

Sunt un om care nu ia informatiile de-a gata. Testez si observ ce se intampla in diverse situatii. Datorita acestui principiu evoluez si ma imbunatatesc constant.

Cred in evolutie si in faptul ca actiunile proprii ne influenteaza cursul carierei, deaceea sunt foarte dedicata muncii mele.

Am adoptat o tehnica la momentul in care o realizau doar cativa specialisti din intreaga lume si am ales sa o promovez in Romania. Este tehnica mea de suflet, tehnica powder.

Imi place sa numesc meseria mea arta si nu consider ca o supraevaluez cu acest titlu.

Ma simt flatata ca sunt atatea persoane care aleg sa poarte pe chip lucrarile mele.

Acesta este unul dintre motivele pentru care eu nu folosesc niciun fel de sablon sau masuratori standard pentru lucrarile mele.

Chipurile umane sunt foarte diverse, imposibil de incadrat nici chiar intr-o mie de sabloane, iar asimetriile naturale nu pot fi masurate cu rigla. Sunt asimetrii in relief, carora experienta, informatia acumulata si simtul estetic ne ajuta sa le aplicam tot felul de trucuri pentru a ascunde imperfectiunile.

Respect un set de reguli si nu este deloc intamplator felul in care aleg formele pentru clientele mele. Adaptez o forma diferita pentru fiecare in parte in functie de multe aspecte. Tin cont de stilul sau, de ceea ce isi doreste si de ceea ce consider eu ca este potrivit pentru ea.”