Bianca Festejo

Bianca Festejo
Distribuie

Tehnologie de potrivire a culorilor pentru tatuajul de camuflaj

Bianca Festejo s-a nascut in decembrie 1989. Viata a învatat-o sa fie dura, intrucat s-a luptat sa munceasca si sa-si întretina familia  de la o varsta frageda. A fost o studenta muncitoare, terminand colegiul in aprilie 2010 cu o diploma in comunicare AB la Universitatea Far Eastern din Manila. Plina de vise, Bianca a continuat studiile si în 2011 a urmat Masteratul în Comunicare pentru Dezvoltare la Universitatea din Filipine Los Baños, unde apoi a absolvit doi ani mai tarziu, ca membru al Gamma Sigma Delta Honor Society.

Bianca este o sustinatoare a Legii Atractiei, sau a puterii mintii, pentru a ne atinge visele. Prin urmare, a fost invitata prin diferite Alma Mater sa antreneze si sa discute in diferite seminarii din toata tara despre o atitudine mentala pozitiva si a calatorit in numeroase tari indepartate pentru a afla despre aceste aspecte ale vietii. Bianca aspira sa-i inspire pe ceilalti sa viseze mai mult si sa invete mai mult, sa-i indrume pe oameni sa creada in ei insisi si sa se straduiasca spre a deveni mai buni, împartasind povestile ei de succes, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este sa devina un exemplu solid pentru ei.

In octombrie 2015, si-a deschis primul salon de infrumusetare in Vista Mall, Las Piñas. In mai putin de un an, a inregistrat cel mai rapid numar de adepti in social media, cu o rata satisfacatoare foarte ridicata a clientilor pe baza recenziilor clientilor lor de pe Facebook. Dupa succesul uimitor al primei sale filiale, Bianca si-a extins afacerea si a lansat doua saloane cu o clinica de dermatologie in Taguig in 2016 si in Quezon City in 2017. Aparand in diferite ziare precum The Manila Bulletin, Bianca detine formula secreta pentru a construi afaceri durabile si profitabile. Bianca Festejo Beauty Hub a demonstrat un succes din ce in ce mai mare, astfel incat  isi deschide a patra sucursala în Promenade Mall Greenhills, in iulie 2019.

De neoprit, a calatorit in cinci orase diferite, situate pe trei continente, pentru a obtine diplome de master de la Phibrows, Baltic Brows si Keratin Lash Lift pentru a cuceri industria machiajului semi permanent si a genelor. In august 2017, a deschis primul studio si academie de machiaj semi permanent in Metro Manila. Bianca a atins un nivel de indemanare in toate domeniile de dermopigmentare, fiind prima care a introdus Stretch Mark Camouflage in tara sa.

In 2019, ea a prezentat Glam Me Up. Prima aplicatie de frumusete la cerere care ofera toate serviciile, oferind personal de inalta calitate si instruit.

Bianca este convinsa ca acesta este doar inceputul unei afaceri de succes care isi propune sa ofere cea mai buna experienta de salon si ingrijire a pielii pentru fiecare femeie din tara.

In cadrul PMU EEC 2021 voi arata cum sa analizam nuanta pielii prin aplicatia noastra si apoi va voi oferi sugestii pentru alegerea unui pigment potrivit. De asemenea, voi demonstra pe model cum se realizeaza Nue Conceal (tatuaj de camuflaj a vergeturilor).