Elena & Cornelia Copaceanu

Elena & Cornelia Copaceanu
Distribuie

Elena Copăceanu, fondator al Academiei “Elena Copăceanu” şi CEO Econcept Clinic, are o pregătire consistentă despre estetică şi dermopigmentologie acumulată în anii de studiu în academii de prestigiu de profil din întreaga lume. A dezvoltat un business de succes – garanţia celor mai bune servicii din România şi recunoaştere internaţională. Pasionată de artă, dermopigmentologie, estetică şi cercetare, a dezvoltat programe educative în procesul de formare profesională.
Elena Copăceanu este membru fondator pentru atestări şi calificări pentru cursanţii din România şi întreaga lume, susţinând constant evenimente de tip Seminarii şi Masterclass-uri unde cursanţii învaţă tehnici noi, avansate, excepţionale.

Cornelia Copăceanu – singurul tehnician din Romania care realizeaza cu o maiestrie fantastica tehnica “CASHMERE EYEBROWS”!!!
“Nu avem nevoie de studii ca să observăm că forma sprâncenelor poate transforma un chip, însă, cu siguranță avem nevoie de un specialist pentru a obține sprâncenele perfecte. Dacă se întâmplă să ai sprâncenele foarte rotunde (ca un semicerc) poți părea constant mirată, dacă sunt foarte arcuite ai putea să joci foarte ușor rolul Cruellei de Vil, rotunde și ușor picate, creează impresia unei persoane triste și lista poate continua. De aceea, este imperios să știi pe mâna cui te lași atunci când ajungi în cabinetul de cosmetică.”
Cornelia Copăceanu este un dermopigmentist cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, cu un simț artistic atât nativ cât și dobândit în urma studiilor în arhitectura. Cornelia Copăceanu este deja cunoscută în România pentru rezultatele remarcabile ale procedurilor sale, dar și pentru cursurile de succes și instruirea oferita cursantelor sale. În viziunea unui artist complet și complex autoperfectionarea continuă reprezintă cel mai important aspect, de aceea Cornelia Copăceanu continuă să-și îmbogățească experiența în permanență.