Diana Gulan

Diana Gulan
Distribuie

Diana Gulan, cu mai mult de 18 ani ca estetician și 16 ani de experiență în Dermopigmentare, proprietar al Academiei de Dermopigmentare Diana Gulan și co-fondator al Academiei Diana Gulan UK, este Nouveau Contour International Senior Trainer Permanent Make Up și Microblading.

Începând cu anul 2004, ea a înființat propria scoala Fancy Cosmetics, iar Academia de Dermopigmentare Nouveau Contour din 2013.

Diana a fost premiată în România, în calitate de estetician al anului 2011 – Nouvelles Esthetiques, iar în anul 2016 a fost premiată cu: “Artistul PMU care a facut pionierat în România”, “Primul artist român din PMU care dezvoltă tehnici inovatoare aplicate în străinătate”, “Cea mai buna academie”.

Diana și-a dezvoltat propriile tehnici de micropigmentare: armonie a buzelor – un echilibru între volum, formă și culoare, buze complete, sprâncene complete, ambele o combinație între tehnica mașinii și cea manuala, Delicate Eyebrows, Delicate Lips si Delicate Eyes, precum si Natural Lips Color Highlighting si Reconstructie Areola.

Harmony of the Lips a fost prezentată la Conferința mondială a PMU din Amsterdam, Oralndo, Florida, la Conferința “Totul despre buze” din Bologna, precum și multe cursuri de masterat din țară și străinătate.

Reconstrucție Areola și Beauty Areola – Diana a fost Speaker la prima Conferință PMU Internațională din Guangzhou – China, in 2018, organizată de Maestrul David Browart și a susținut, de asemenea, un Master Cass de Reconstrucție Areola

Diana este Profesor dermopigmentare si microblading, susținand cursuri și Master Class-uri, în România, Marea Britanie și Africa de Sud, susținând în mod constant și cursuri private la nivel național, inclusiv internațional.