Melinda Gaspar

Melinda Gaspar
Distribuie

Powder Eyebrow
Sunt Melinda Gáspár, un maestru de tatuaje cosmetice medicale și profesionale și trainer internațional PMU. Această profesie este profesia mea de aproape zece ani, scopul meu este să-mi pot face munca la cel mai înalt nivel, nu numai în Ungaria, ci și pe plan internațional, ceea ce îmi place.
Am o pregatire în pictură de porțelan, pe care am studiat-o la cea mai renumită fabrică de porțelan din lume, din Herend și am adus aceste cunoștințe în profesia mea din PMU. Încă din copilărie, mama mea a ajutat la linia de meșteșuguri, a fost unul dintre maeștrii pictori și lideri remarcabili ai fabricii de porțelan Herend, timp de 42 de ani. Poate că aceste cunoștințe și expertiză se reflectă în fiecare gest de mână care este perfectat prin precizie și acuratețe. Tatuez după abilitățile mele profesionale de machiaj. BIOTEK are o calitate recunoscută internațional, iar eu reprezint acest brand profesional. Tatuajele cosmetice au constituit baza muncii mele, iar apoi mi-am adaptat calea profesională la nevoile clienților mei. Am întâlnit din ce în ce mai multe tatuaje cosmetice îmbătrânite, terne, așa că am început să dezvolt diferite metode de reparare și reimprospatare.
Pun un mare accent pe monitorizarea constantă a noutăților profesiei. Reprezint profesia mea la nivel internațional în multe țări, ca lector și ca speaker. Un domeniu important pentru mine este pigmentarea medicală, de ex. tatuarea cicatricilor, afecțiuni cu deficit de pigment, cicatrici chirurgicale, gura de iepure, mascarea simptomelor Vitiligo, Leucoderma, Alopecia Totalis. Acesta a fost domeniul care m-a atras cu adevărat și în care simt că pot umple un gol cu munca mea în care nu a existat până acum un serviciu adecvat în Ungaria. Desigur, asta nu înseamnă că tatuajele cosmetice au fost împinse în fundal și chiar am încercat să-mi transfer cunoștințele profesionale la maximum. Pentru mine, există o artă foarte mare în această profesie în care toți clienții mei sunt o adevărată provocare și poate că nu există niciodată un moment în care să pot spune că am stăpânit totul. Datorită creativității mele constante, mi-am dezvoltat propriile tatuaje unice, desigur că aspectul meu principal este naturalețea:

“Nevăzut la prima vedere”
Este o adevărată plăcere să ajut un semen și dacă pot contribui la îmbunătățirea calității vieții cu munca pe care o fac, sunt foarte recunoscătoare că am ales această carieră.