Kristina Melnicenko

Kristina Melnicenko
Distribuie

Kristina Melnicenco este o adevărată artistă, a cărei misiune este de a face oamenii să se simtă frumoși și încrezători. Ea realizează acest lucru făcând o prioritate din calitate in detrimentul cantitatii.
Kristina și-a început cariera de dermopigmentist în Europa de Est în 2009. Ea și-a dat curând seama cât de importante sunt abilitățile și cunoștințele pe care le-a obținut în industria PMU. Decisă să facă diferența, pentru următorii doi ani, Kristina a investit tot timpul în perfecționarea rezultatelor naturale ale PMU, prin identificarea și alegerea celor mai bune tehnici disponibile în industrie. Orientata spre detaliu, Kristina și-a dat seama că tehnicile de dermopigmentare, cu aspect natural, vor defini în curând o nouă eră în industria dermopigmentarii și tocmai în aceasta este specializată Kristina Melnicenco.
Cu ani de experiență practică, hands-on cu fiecare tip de piele și situație imaginabila, Kristina are mii de ore de aplicare practică testată care depășește teoria. A acumulat ani de experiență profesională adevărată, castigandu-si un nume în domeniu, ca unul dintre cei cu adevărat traineri de elită din lumea dermopigmentarii. Călătoriile internaționale extinse ale Kristinei îi oferă o perspectivă rară, unică, în lumea frumuseții și a dermopigmentarii; această perspectivă acordă afacerii Kristinei un caracter internațional, care este recunoscută drept o Academie Globală de succes, unde își împărtășește toate secretele. Aceste secrete ajută la înălțarea comunității internaționale a artistului dermopigmentist pe toate cele șapte continente.
Calitatea a devenit sinonimă cu numele Kristina. Este cunoscută pentru faptul că predă cele mai bune tehnici la prestigioasa 5 Stars Academy, din Dallas, Texas, unde sunt intampinati artiști din întreaga lume. 5 Stars Academy al Kristinei este reprezentat de studenții ei, care vin să învețe și să-și ridice abilitățile la un nou nivel; eforturile ei se observă în rezultatele uimitoare ale elevilor ei.
Kristina își petrece cea mai mare parte a timpului, în studioul său din Dallas făcând ceea ce iubește cel mai mult – perfectionand competențele PMU ale celorlalți dermopigmentisti din industrie.
Kristina este un speaker extrem de căutat la conferințele din întreaga lume, la numeroasele conferințe unde inspiră permanent dermopigmentistii de pretutindeni. Îți captează inima cu capacitatea ei de a relaționa cu cei cu mai mulți ani de experiență în industrie și totuși de a fi grijulie cu cei care abia încep.