Linda Paradis

Linda Paradis
Distribuie

Dermografician şi instructor internaţional de dermopigmentare din 1996, Linda Paradis este primul lider internaţional care a creat o tehnică sigură de ȋndepărtare a tatuajelor. Din 2006, a dezvoltat o tehnică de ȋndepărtare a tatuajelor care garantează rezultate excelente, fără utilizare de laser sau intervenţii chirurgicale periculoase şi cel mai important, fără utilizare de micro-needling pe piele, doar prin conceptul de Square Needles TR88RS, si soluţie cu PH 10 fără a cauza inflamarea pielii sau cicatrici. Această soluţie este comercializată ca o alternativă la ȋndepărtarea cu laser şi excizie chirurgicală, care pot afecta pielea din jur rezultând de aici cicatrici şi care sunt si costisitoare. Linda Paradis este fondator şi primul instructor intențional ȋn ȋndepărtarea tatuajelor, cu peste 25 de ani de experienţă atât ca activitate clinică, instructor şi examinator internaţional, care i-au îmbunătățit cunoştinţele ȋn știința pielii şi practica necesară pentru ȋndepărtarea tatuajelor corporale şi cosmetice. Linda Paradis este ȋn căutare asiduă de calitate şi inovaţie, punând mereu satisfacţia şi siguranţa clienților pe primul loc, făcând dorințele să devină realitate cu ajutorul tehnicii excelente şi sigure de îndepărtare a tatuajelor fără utilizare de laser.

Membru ȋn SPCP din 2002 “Societatea experţilor ȋn cosmetica permanentă” din Illinois SUA, a obţinut Oscarul inovaţiilor ȋn 2004 la Mondial Beaute – Palais des
Congres la Paris. Pregătire profesională: Paris -1 an la facultatea de medicină Saint German des Pres (invitat la CHU Paris); Alger- 2 ani la facultatea de stomatologie; Paris -1 an schimb internaţional Paris Dauphine Beijing – diplomă in Mandarină la Universitatea de Limbi şi Cultură din Beijing Poliglot: Franceză, Engleză, Spaniolă, Italiană, Arabă şi Mandarină.

Ȋnsetată de cunoaştere şi dornică să ȋşi ȋmpărtăşească cunoștințele privind depigmentarea cu întreaga lume, o determină să caute ȋntotdeauna cea mai bună, sigură și eficiență soluție de îndepărtare a unui tatuaj. De la New York la Paris, de la Berlin la Londra, Moscova, Sydney, Johannesburg, Florida, Vietnam, Taiwan şi multe alte destinaţii, ȋşi multiplică apariţiile pentru a-şi ȋmpărtăşi experienţele din lumea esteticii şi depigmentării medicale. Selectată pentru talentul ei de presa internaţională, ziarul “France soir” dedică acesteia in 2003 un interviu complet despre depigmentare, Orbit TV Beyrouth, precum şi multe alte reviste din Rusia, America şi Europa. Moto-ul ei este „inovaţie şi ȋmpărtăşire ȋnainte de toate”