Lorena Oberg

Lorena Oberg
Distribuie

Lorena Oberg este expertul în îngrijirea pielii, specializată în eliminarea tatuajelor, din Premier Harley Street. Fiind nemultumita de opțiunile disponibile a celor care nu sunt mulțumiți de rezultatul dermopigmentarii, ea a început să lucreze si să cerceteze, pentru găsirea propriei soluții de indepartare a rezultatelor nesatisfacatoare. Lorena învață acum tehnicile ei specializate, atât pentru tatuajele corporale, cât și pentru îndepărtarea tatuajelor cosmetice prin metoda laserului, în întreaga lume.

Prin eforturile sale, ea este în măsură să ofere și să predea tehnici de îndepărtare a tatuajului în condiții de siguranță și eficiente, care sunt suficient de blânde pentru a fi utilizate pe față.

Lorena este rugată să tină prelegeri în întreaga lume. Abordarea sa unică privind tatuajul și îndepărtarea tatuajelor cosmetice îi face pe studenți să călătorească de pe tot globul pentru a învăța tehnicile ei.

Cunoștințele sale în profunzime despre lasere, pigmenți și piele se traduc prin rezultate fantastice, cu foarte puține daune pielii, dacă este cazul. Aceaste cursuri sunt o necesitate pentru oricine utilizează deja un QQ Switched ND Yag, dar nu au suficientă încredere.

Absolvind cursurile Lorenei se obtine o diplomă de nivel 5, acreditată și va necesita atat teme, cat și depunerea de studii de caz. Lorena oferă studenților săi un sprijin excelent în formarea continuă a acestei specializari.