Maja Panić

Maja Panić
Distribuie

Luscious Lips

Dragii mei colegi, este o mare onoare pentru mine să particip la un eveniment atât de grozav, Conferința PMU Est Europeana.

Sunt Maja Panić, cosmetolog și micropigmentist. Locuiesc și lucrez în Belgrad, capitala Serbiei.

Sunt în lumea cosmetologiei și a machiajului semi-permanent din 2004. Ca dermopigmentist, am participat la numeroase traininguri în țară și în străinătate.

Explorarea anatomiei impecabile a feței și pielii, toate acele linii și forme fine care fac o expresie specială, diferită, pur și simplu frumoasă, este pasiunea mea de lungă durată. Ca artist PMU, folosind diverse tehnici de micropigmentare, cuceresc fiecare milimetru de piele până la forma și nuanța perfectă a buzelor, a eyelinerului și a sprâncenelor.

Mă bucur de fiecare secundă din munca mea și îmi sărbătoresc angajamentul printr-o relație strânsă și onestă cu clienții. Fețele lor fericite și strălucitoare după fiecare tratament devin inspirația și motivația mea pentru fiecare nou pas spre frumusețe și provocare!

Cealaltă pasiune a mea este îmbunătățirea continuă și nevoia de a-mi împărtăși dezinteresat cunoștințele și experiența bogată ca educator PMU.

Bine ați venit în lumea mea – lumea frumuseții naturale și a zâmbetelor mulțumite!

A voastra cu drag,

Maja Panić⚘