Nanor Tangoukian

Nanor Tangoukian
Distribuie

Bună sunt Nanor! Iubesc oamenii și oamenii adoră să se simtă frumoși, motiv pentru care am petrecut ultimii 12 ani în realizarea machiajului și a dermopigmentarii. Cred că dacă te simți confortabil în pielea ta, atunci îți poți petrece energia iubindu-i pe ceilalți și bucurându-te de viață, în loc să te îngrijorezi și să fii conștient de sine.
Nanor Tangoukian este un artist profesionist aspirant și talentat, cu o mare pasiune pentru machiaj și dermopigmentare. Încă de la vârsta fragedă, Nanor a fost mereu interesată de machiaj și design, a început să urmeze o carieră ca artist de machiaj în 2005. Pe lângă faptul că este un profesionist priceput și cu experiență în machiaj, în 2009 Nanor a decis să adauge în portofoliul său o alta specializare și a urmat cursuri de dermopigmentare.
Astăzi se străduiește să creeze, să proiecteze și să formeze studenți și artiști începători. Acest lucru îi permite lui Nanor să-și exercite creativitatea și să crească un repertoriu vast de lucrări originale cu cele mai noi tehnici și metode pentru a realiza în mod expert tproceduri fără cusur, ochi frumos definiți și buze perfect conturate. De asemenea, colegii și clienții caută expertiza lui Nanor știind că vor primi sfaturi cinstite, rezultate vindecate frumos, o experiență profesională și plăcută.
Deși, ea depune un efort constant să se specializeze în toate stilurile și tehnicile de machiaj permanent.
„Cred că nu poți înceta niciodată să crești și să-ți crești abilitățile de artist. Inactivitatea duce la lene în arta. Prin urmare, mă străduiesc să caut activ orice posibilitate de a mă îmbunătăți pe mine și abilitățile mele de artist.”
Nanor poate contabiliza cu mândrie peste 15000 de clienți și peste 1000 de studenți.
Ea poate spune cu mândrie că este referința pentru dermopigmentare în țara sa și renumită pentru specialitatea ei în piele și stiluri din Orientul Mijlociu.