Nhung Phan

Nhung Phan
Distribuie

NP brows
Nhung Phan nu și-ar fi imaginat niciodată că va deveni artist PMU într-o zi, deoarece nu s-a născut cu acest talent evident în artele creative precum: muzică, dans sau pictură. Dar ea știe întotdeauna ce a făcut-o fericită. Si anume a machia. A continuat și a devenit instructor de machiaj timp de 7 ani.
În acest timp, ea s-a cufundat în întregime într-o nouă expresie de artă si anume Cosmetic Tattoo aka machiaj semipermanent. Acum, după peste 10 ani în industrie, este recunoscută ca trainer internațional și speaker la numeroase evenimente internaționale (America, Anglia, Brazilia, Indonezia,
Filipine, Turcia etc.). În prezent, ea este pionier în machiajul semipermanent în Vietnam și este lider când vine vorba de noi tehnici.
Este specializată în sprâncene, buze și eyeliner și cunoscută pentru stilurile sale marcante cu aspect subtil. Ea și-a imbunatatit propriile tehnici de creare a sprâncenelor hiperrealiste care păstrează 90% din culoare, mai ales fără coji. Și aceasta este tehnica ei marcantă „Sandy Brows®”, subliniind finetea și claritatea aspectului pudrat pixelat. O altă tehnică de completat cu ‘Sandy Brows® este „Satori Technique ™” pe care a inventat-o prin propriile tipare ale firului de păr și propriile mișcări pentru a crea hiperrealismul sprancenelor cu aparatul. Aceasta este de departe cea mai bună tehnică pentru a crea fire de păr fine și păstrează rezultate uimitoare.
Ea crede cu tărie că nimic nu este imposibil atât timp cât muncim din greu pentru asta, cu suflet și pasiune.
Motto-ul care o conduce și o menține concentrată spune: „Singura modalitate de a ajunge sus este sa nu fi niciodată mulțumit de propriile rezultate ”. Nu există o satisfacție mai mare decât să știi ai adus multă valoare industriei și i-ai ajutat pe ceilalți. Mulți dintre studenții ei sunt acum traineri/artiști cunoscuți și recomandați în țările lor.