Sylwia Dobrowolska & Sylwia Nawrot

Sylwia Dobrowolska & Sylwia Nawrot
Distribuie

Sylwia Dobrowolska şi-a început cariera în micropigmentare cu metoda Long-Time-Liner. După asta ea a devenit student al BIOTEK Institute în Berlin, unde a aflat pentru prima dată de micropigmentarea paramedicală. De atunci Sylwia Dobrowolska lucrează cu Universitatea Poznan de Ştiinţe Medicale şi a participat la numeroase congrese medicale, învăţând constant despre tehnicile de reconstrucţie non-chirurgicale ale areolei. Astfel ea ajuns să creeze cea mai avansată tehnică din lume pentru reconstrucţia non-chirurgicală a areolei şi de asemenea lucrează la îmbunătăţirea de astfel noi tehnici. În prezent ea lucrează la un manual decurs de areolă AmazING şi a pus bazele Institutului de Artă & Ştiinţă în Micropigmentare.

Dr. Sylwia Nawrot este lector în Departamentul Farmaceutic din cadrul Universităţii Medicale Poznan. Este autoare a multor publicaţii ce tratează cosmetologia, dermatologia şi make-up-ul permanent medical. Combinând educaţia dobândită cu pasiunea pentru crearea de imagini ea a studiat make-up permanent de camuflaj şi a susţinut şi un doctorat în 2012. În prezent Dr. Sylwia Nawrot este expert atât în estetică cât şi în micropigmentarea medicală inclusiv în alte metode non chirurgicale de reconstrucţie a areolei.

AmazING Areola
AmazING Areola este o tehnică non-chirurgicală de reconstrucţie a areolei sub formă de tatuaj cosmetic (micropigmentare). Este o tehnică picturală ce se concentrează pe culoarea anatomică şi reconstrucţia în detaliu ce oferă impresia de desen 3D.

Unicitatea metodei este bazată pe iscusinţa de a vedea areola şi modul de descriere şi desen al reconstrucţiei, fiecare procedură fiind perfecţionată în funcţie de caz. Această metodă este în concordoanţă cu principiul că fiecare areola este unică la fel ca o amprentă. Rezultatul acestei tehnici de pigmentare trebuie să arate la fel ca o areola naturală, potrivită cu frumuseţea şi vârsta pacientului.