Toni Belfatto

Toni Belfatto
Distribuie

Anii de studiu, de cercetare și de experimentare, împreună cu o pasiune puternică pentru estetică și frumusețe a făcut ca Toni să devină un specialist în dermopigmentare și un profesor pasionat.

În 2007 a brevetat tehnica Tricopigmentation®, o specializare inovatoare menită să revoluționeze complet lumea dermopigmentării.

În același an a devenit CEO al Orsini & Belfatto, o companie care comercializează echipamente și produse pentru Dermopigmentare, precum și al Academiei cu acelasi nume.

În 2008, a participat la un proiect mondial privind scrierea unei cărți despre Dermopigmentarea facială, împreună cu un specialist în bolile infecțioase.

Toni Belfatto este președintele Asociației Italiene de Dermopigmentare (A.I.D.E.R.).

Din 2008 până în 2013, a fost membru al Comitetului Internațional al Campionatului Mondial de Make-Up Semi Permanent. A luat parte ca lector la conferințe medicale și estetice din Miami, Sankt-Petersburg și Roma, alături de chirurgi de renume mondial.

A participat în calitate de invitat de onoare și purtător de cuvânt italian în străinătate, în mai mult de 50 de conferințe la nivel mondial privind medicina estetică și micro-pigmentare, precum și în diverse show-uri de televiziune.

El a primit numeroase premii din regiunea Abruzzo, provincia Chieti și de la diverși specialiști în domeniul muncii sale.

El este numit ca V.I.P. guru de diferite reviste din domeniul PMU.

În 2014, el a scris prima sa carte, “Secretele sprâncenelor hiperealiste pentru bărbați și femei”. Cartea a fost tradusă în 6 limbi.

În 2015, a publicat cea de-a doua lucrare, “Tricopigmentarea, originalul” Această carte este primul manual oficial referitor la domeniu; a fost tradusă în 4 limbi.

Laboratorul Belfatto este cea mai recentă creație a lui Toni, în care și-a pus toată pasiunea și sufletul. Laboratorul Belfatto își propune să anuleze orice limitare profesională prin crearea unui număr mare de centre de Dermopigmentare în Italia și în restul lumii.

În 2017, a lansat linia de produse pentru păr “Tricorigen”, o metodă inovatoare menită să controleze pierderea părului, eficientă, sigură și fără efecte secundare.

În august 2018 a câștigat un Oscar, premiu PMU, în Brazilia.